Sinterklaasactie voedselbank

De voedselbank wil dit jaar ongeveer 230 kinderen een Sinterklaasattentie geven. Zij denken aan cadeaubonnen van een speelgoedzaak ter waarde van € 12,50 of € 15,00. Voor de aanschaf van cadeaubonnen vraagt men de geloofsgemeenschap om een financiële bijdrage in de vorm van geld en/of cadeaubonnen.  Heeft u thuis nog cadeaubonnen liggen die u niet gebruikt, zijn deze ook van harte welkom. Let er s.v.p op dat deze nog wel geldig zijn.

De bijdrage kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL42RABO 0121484912 t.n.v. Stichting Voedselbank Spijkenisse e.o. onder vermelding van SINT. Hiervoor worden dan cadeaubonnen gekocht. De cadeaubonnen kan u doen in de daarvoor bestemde doos, op de tafel achter in de kerk of in het zilveren collectemandje ( 2e collecte op 17 oktober). Hier kan u natuurlijk ook geld in doen.

Dit jaar willen zij de cadeaubonnen eerder (rond de tweede of derde week van november) aan de ouders meegeven. De ouders zijn zo in de gelegenheid om met de bon zelf een cadeau voor de kinderen te kopen voor het Sint feest.