Aanmelden kerkdienst

Aanmelding voor een kerkdienst kan bij het secretariaat: secretariaat@felicitaskerk.nl of 0181-638109. Spreekt u a.u.b. de voicemail in als de telefoon niet wordt opgenomen. Deze wordt regelmatig afgeluisterd. Graag uw naam en telefoonnummer en het aantal personen dat de kerkdienst bij wil wonen. Wij bellen u alleen terug wanneer het max. aantal kerkgangers is bereikt en wij u dus niet kunnen noteren. Wanneer u zich per e-mail aanmeldt, krijgt u geen bevestiging. Aanmelden is voldoende, graag volledige naam en aantal bezoekers uit uw gezin; Alleen wanneer het max. aantal bezoekers is bereikt, krijgt u bericht dat het niet meer mogelijk is.

We wijzen u er nog even op dat het de hele week mogelijk is om u aan te melden, maar de aanmeldingstijd sluit op vrijdagmiddag 16.00uur. Daarna wordt er geen voicemail en e-mail meer gecontroleerd door ons secretariaat. Zorgt u er dus voor dat u op tijd bent aangemeld.