Fancy Fair op 16 mei 2020

Er is weer een Fancy Fair commissie en die heeft goed nieuws! Volgend jaar, na 3 jaar stilte, houden we weer een Fancy Fair, en wel op 16 mei. U kunt de datum in de agenda zetten!! Wij gaan er vol tegenaan om er als vanouds een mooie dag van te maken.

In overleg met de beheerscommissie mogen we weer inzamelen in de kerk, zoals dat de laatste paar keer gebruikelijk was. Wij starten met inzamelen vanaf 10 december op iedere 2e dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Dus op 10 december, 14 januari, 11 februari en 10 maart. Vanaf 7 april zamelen we iedere dinsdagavond in en dat gaat door tot dinsdag 12 mei. In de kerk hebben we niet al te veel ruimte om spullen op te slaan dus grote spullen zoals meubelen en grote elektrische apparaten zijn niet mogelijk. Ook kleding en sportspullen zamelen we NIET meer in. Kleine spullen daarentegen zijn weer van harte welkom als ze maar heel en schoon zijn.

De loten voor de loterij worden binnenkort geprint. We zoeken nog een coördinator die de verkoop wil coördineren. Heeft u zin en tijd om dit werk te doen of om loten te verkopen, dan kunt u zich bij ons aanmelden.

16 mei dus! Vaste medewerkers kunnen begin volgend jaar weer een telefoontje verwachten van Thea. Maar nieuwe vrijwilligers zijn zeker altijd welkom.

Voor meer informatie, tips voor onze commissie of vragen over de activiteiten kunt u altijd contact opnemen met de leden van de Fancy Fair commissie: Voorzitter Henk den Breejen: 0181-635110, Secretaris Renée van Pamelen: 0654731892, Penningmeester Bas Vogel, Tom Hoang 0641507689 en Thea van Heijningen 0181-614844.